Spørgsmål og svar

Hvad koster det at bestille en helt speciel figur?

DER MODTAGES IKKE SPECIALBESTILLINGER i perioden 1.november  2021- 2.januar 2022

- hvis du har ønsker eller idéer til en helt speciel figur skal du regne med priser fra kr. 1500,- og opefter, alt afhængigt af størrelse, udførsel og materialer. En enkel figur som "Gurun", ville koste 1500,- som specialfremstillet. 

Skal der modelleres en helt ny figur fra bunden aftales pris forud afhængigt af størrelse og udformning.
Kontakt mig via kontaktformularen!

Pris og idéer aftales altid forud.


Hvad er figurerne lavet af? 

Selve kroppen på figurerne er støbt i epoxy og andre er i 3D-print, hvilket kan være er i 2 forskellige materialer (se mere nedenfor!). Dekorationsmaterialer kan være papir, forskellig typer maling, metal, træ, metal/plastglimmer, garn samt diverse genbrugsmaterialer.


Er materialerne sundhedsfarlige?

som udgangspunkt: nej, de er ikke sundhedsfarlige! Men det kræver en forklaring. Uanset hvad du køber, som ikke er fødevarer eller produkter fremstillet til intern brug, så put dem ikke i munden! Dernæst så skal jeg understrege, at mine figurer ikke er legetøj! Så det er vigtigt at sige, at mine figurer er kun pyntegenstande til voksne. 

Om epoxy: Materialet består af to komponenter, et fyldstof og en hærder, som ved selve hærdningen afgiver sundhedsskadelige dampe og bliver fremstillet under udsugning i ventillerede rum eller udendørs. Ved slibning frigives støv som kan genere luftvejene. Men når produktet er vasket og efterbehandlet afgiver det ingen gasser eller dampe, der kan skade dit helbred eller dine omgivelser.


Øvrige materialer: Ud over de nævne typer materialer, anvendes der forskellige typer maling, lakker, papir, metal og genbrugsmaterialer, som i tørret og færdig tilstand ikke har indvirkning på helbreddet, når figuren kun anvendes til dekorative formål og ikke i forbindelse med fødevarer.


Hvad er leveringstiden på en special-bestilling?

Du skal regne med en leveringstid på 3-4 uger, på en færdig krop, fra vi er enige om udarbejdelsen. Bemærk!: Specialbestillinger tages ikke retur og kan ikke byttes, men den er omfattet af gældende reklamationsret.

Skal figuren modelleres op på ny, skal du regne med 4-12 uger, alt efter størrelse og udformning. 

Kan jeg selv bestemme hvad der skal stå på skiltet?

Ja, du kan selv bestemme hvad der skal stå, og med hvilken type bogstaver! Til en merpris á kr. 140 pr. skilt. Bemærk, der kan være yderligere 8 dages leveringstid ved bestilling af skiltetekst. Jeg sender dig skrifttyper og evt. skiltefarver hvis du sender mig en forespørgsel via Kontaktformularen.

Kan der bestilles gaveindpakning til figurerne?

Nej, desværre ikke.