Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Paraplykunsten.dk 
Paraplykunsten ejes af Birgitte Busk, CVR-nr. 27874673, adresse Gl.Nyborgvej 75, 5772 Kværndrup, tlf. 40577263, e-mailadresse birgitte@paraplykunsten.dk.

Aftalerne indgås på dansk.
 

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Paypal, VISA, Mastercard, Discover og American Express.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. 

Vi leverer varen 1-3 hverdage efter dit køb.

Vi leverer varerne med GLS til privatadresser eller pakkeshop.
Vi leverer fragtfrit i Danmark ved køb over kr. 500,-.

Salg og levering til andre lande sker ved forudgående aftale med Paraplykunsten.


KØB OG INDLØSNING AF GAVEKORT:

Ved køb af fysiske gavekort, fremsendes disse som quickbrev med PostNord og er gældende i tre år.

Ved køb af elektroniske, fremsendes disse pr. mail med en kode som er gyldig i 1 år.

Du kan læse mere om indløsning af gavekort under de enkelte varer i kategorien: Gavekort

Læs mere om regler for gavekort her

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Paraplykunsten, Gl. Nyborgvej 75, 5772 Kværndrup, birgitte@paraplykunsten. 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular: fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Paraplykunsten, Birgitte Busk, Gl.Nyborgvej 75, 5772 Kværndrup uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.


Varer kan ikke sendes/returnes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

læs om reklamation her


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan sendes til Klageportalen for Nævnenes Hus.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse birgitte@paraplykunsten.dk.