Min shop handler med humørfyldte og underfundige varer, som for det meste er produceret af undertegnede. Der er altid gemt en lille paraplyform i enhver vare, stor eller lille, eller måske bare i bogstaver eller historier. Paraplyen er altid med.


Hvem sidder dér under skærmen?Det gør såmænd Birgitte Busk og det er mig!

Måske kender du mig fra noget andet?

Siden 1996 har jeg arbejdet med trådmalerier, "tegnet og malet" store og små billeder med fødder, ansigter, hænder og andet udført på en helt almindelig symaskine med . . . ja, helt almindelig sytråd: Trådmalerier

Jeg syr stadig trådmalerier, men det har sine begrænsninger i både tid og udformning.


Så derfor skal der også være plads til at udtrykke sjove, fantasifulde og pludselige indfald via medier og materialer, der nemt og hurtigt kan bearbejdes og som giver tredimensionelle udfordringer.

Paraplyer og figurer i nye og genanvendte materialer kombineret med gode historier, skæve holdninger, forunderlige tanker og muntre idéer, giver mig en stor frihed til at bruge min fantasi i mange forskellige sammenhænge.


Fra single paraplyer til paraplyer med damer

Idéerne udvikler sig hele tiden og med min nysgerrighed efter at udforske forskellige materialer, støber og 3D-printer jeg nu også figurer og dekorerer dem så de kan "fortælle" historier.

 

Hvad kan du bruge dem til? (Der udføres ikke specialopgaver i perioden 1.november 2021 - 2.januar 2022)

Forestil dig, at du skal give en gave, der skal glæde modtageren og vise at du sætter pris på vedkommende. Du vil gerne give udtryk for det, du holder mest af hos personen eller understrege hvad det er, der kendetegner vedkommende mest; interesser, hobbies, job m.m.
Her vil du sikkert gerne give med personlighed og anerkendelse. Og til en festlig lejlighed er det aldrig af vejen, hvis du samtidig kan fremkalde lidt ekstra smil, grin og fnis, som når den skønneste festsang kaster nyt lys over minderne eller talen får forgangne tider til igen at blive nærværende.


Jeg kan hjælpe dig med et helt specielt udtryk

Er det svært selv at finde på noget? Har du nogle idéer, men er det ikke helt så let at udvikle dem til store ord i en tale eller i en sang? Det kender jeg godt selv! Jeg kan hjælpe dig med at vise det på en anden måde.

For ved du hvad? - jeg har masser af idéer, når jeg får lov til at lege lidt med nogle stikord og udforme dem som en "fortællende figur" med sjove detaljer. Din modtager vil, ikke alene blive i godt humør, men også blive taknemmelig over at du viser, hvad du sætter pris på hos ham eller hende. Du vil blive husket lige så meget for denne opmærksomhed som for en sang eller en tale. Alle kan finde fornøjelse ved at udforske og betragte figuren, uanset hvad de kender modtageren for. Og figuren kan jo også blive et visuelt supplement til en sang eller en tale...


Og så er der jo altid noget at snakke om..

De fleste af os har jo prøvet det; vi sidder til bords med nogen vi ikke rigtig kender! Først snakker vi om hvordan festens midtpunkt og øvrige gæster kender hinanden. Derefter mangler vi måske stadig nogle flere muntre emner for at tage stemningen til nye højder. Så er det at en tur forbi gavebordet med den lille figur, få snakken i gang om, hvad det nu menes med den ene eller den anden lille detalje denne dame udtrykker.


Du behøver ikke pakke dine bedste tanker ind!

De bedste anerkendelser skal selvfølgelig ikke pakkes ind!! De bør være uden omsvøb eller gavepapir. De skal fremstå helt klart med det budskab de bringer.

Figurerne leveres i en indpakning, som kun er midlertidig, for at beskytte dem optimalt under forsendelsen. Men på gavebordet bør den stå ren og klar som den er tiltænkt modtageren. Det er på den måde figuren giver hovedpersonen og også dig, den bedste opmærksomhed.Paraplyprisen

Er dine ansatte, kolleger eller andre bare de bedste der findes og vil du vise at du anerkender deres indsats eller hjælp? Så giv dem en pris! En lille sjov figur, der fortæller hvad de netop er bedst til. Og vil du ikke gøre forskel , så kan du uddele dem til hele afdelinger eller teams. Det er ofte anerkendelsen i samarbejdet der tæller.
Hvad end du vælger at sætte pris på, så kan du få det skrevet på den lille plade der bliver sat på foden af figuren og du bestemmer helt selv, hvad der skal stå.


VIGTIGT!! Jeg forbeholder mig retten til afvise bestillinger, som er racistiske, er seksuelt stærkt afvigende eller andet der virker som en tilsigtet ydmygelse af modtageren. Jeg kan desuden ikke stilles til ansvar for indhold som betragtes som krænkende, hvis bestillingen giver udtryk for at ville noget andet. Alle aftaler indgås i samarbejde mellem bestilleren og undetegnede med de bedste intentioner.

Birgitte