Rosa glashjerte

85,00 DKK

Lidt udenfor kategorien "påskeæg", men alligevel.... Har du lyst til at sende en hilsen til en eller flere du holder af? 

Det rosa glashjerte er delvist transparent og malet smukt indvendigt med lys guldfarve . Hjertet er monteret med en kort sølvsnor til ophængning. Hjertet er desuden velegnet som julepynt.

Hjertet bliver pakket i silkepapir og leveres i et flot sort rør, som kan genbruges til andre ting. Yderligere bliver det pakket i bobleplast og papemballage, så det når sikkert frem.

Du kan bestille et hjerte til dig selv eller du kan skrive en hilsen til en anden modtager, som jeg printer og putter i hjertet. Derefter sender jeg det direkte til den modtager du vælger.

Gør sådan: Skriv modtageradressen under din egen adresse, tryk hvor der står: "Anden leveringsadresse" og din personlige hilsen skriver du "længere fremme i "Tilføj kommentar til din ordre".

Alle hilsner printes i Arial 14, så teksten er let læselig.

Diskretion overholdes! Ingen andre en du, jeg og modtageren får kendskab til ordlyden i din hilsen!

NB! Levering inden påske, sidste bestillingsfrist søndag den 5.april kl. 15.00

Hjertet måler: 9,5 cm i højden og 7 cm i bredden, målt på bredeste sted og ca. 4,5 cm i dybden (også målt på bredeste sted. Hjertet er monteret med en kort sølvsnor til ophængning.

Ægget leveres uden lyskæde! 

1
+
Tilføj til kurv